Anasayfa Ferizli Bilgi Hizmetleri Kurumsal Iletisim

Kötü Kokuya Son


 

 
Ferizli Fevzi Çakmak Caddesinde ( biberlik mevkii )bulunan açık kanalı kapamak için çalışma başlatıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ve Akparti İlçe Başkanı Cemil Sağlam yaptıkları açıklamada Fevzi Çakmak Caddesine 570 Metre uzunluğunda 1000’lik beton boru döşeyerek bu kanalın kapatılacağını belirttiler.
Özellikle yaz aylarında sıkıntılara neden olan ve ilçenin Merkezinden geçen bu kanal kötü kokulara neden oluyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve Adasu Genel Müdürümüze, yıllardır bu sorunu yaşadığımızı ve daha önceki yetkililerin de buna duyarsız kaldığını belirttik, kendileri de bizlerin bu konudaki mağduriyetimizi anladıkları için gerekli çalışmalar derhal başlatıldı.

Teşekkür ederiz
Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ve Ak Parti İlçe Başkanı Cemil Sağlam yaptıkları açıklamada; “ Şahsımız ve İlçemiz adına Ferizli’ye yapmış oldukları yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve Adasu Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz.” Dediler.




Bu sayfanın eklenme tarihi :  2010-01-06 09:59


Bize Ulaşın | Kullanım Şartları | Site Haritası

Bugünkü Ziyaretçilerin Sayısı : 80

  Toplamdaki Ziyaretçi Sayısı: 32207

Ferizli Belediyesi İletişim Merkezi Tel : +90 (264) 781 70 11 - Fax : 0 (264) 781 70 99
Ferizli Belediyesi © Tüm Hakları Saklıdır.İzin Alınmadan Kopyalanamaz

WebTasarım : Furkan DİNDAR